Köpevillkor

Du får endast köpa produkter:

  • Som är tillgängliga för försäljning på vår hemsida
  • För personligt bruk, antingen av dig själv eller av den/de som du avser skall ta emot produkterna. Wasserman Medic förbehåller sig rätten att, efter eget gottfinnande, neka beställningar (t ex om vi tror att den aktuella beställningen är avsedd för vidareförsäljning på annat sätt än genom Wasserman Medic distributionskanal.

Vi tillhandahåller följande betalningstjänster:

  • Kortbetalning med Paypal: Samtliga betalningskort medges.

Fraktvillkor:

Fri frakt gäller på samtliga leveranser inom Sverige. Vi använder oss av PostNord som fraktpartner. Mindre leveranser skickar vi direkt hem till dig i din brevlåda och större paket skickas till ett utav PostNords utlämningsställen nära dig. Leveranstid är normalt 1-5 arbetsdagar för Sverige. Vi förbehåller oss rätten att häva köp vid felaktiga uppgifter på hemsidan.

Ångerrätt:

Vid köp på Wasserman Medic Shop erhåller du som kund ångerrätt i 14 dagar, i enlighet med distansavtalslagen, under förutsättning att produkten är i sitt ursprungliga skikt dvs. oanvänd och i obruten förpackning. På detta sätt kan vi garantera att alla våra kunder köper en orörd produkt. OBS: Gördlar/kompressionskläder räknas som underkläder och bytes ej. Var därför noggrann att följa de storlekstabeller som finns för respektive plagg. Kostnaden för returfrakt står du som kund själv för. Vid utnyttjande av ångerrätt vänligen kontakta oss via info@wassermanmedic.com eller direkt via vår chatt på hemsidan så hjälper vi dig.

Genom att genomföra köp via Wasserman Medic Shop godkänner du dessa köpevillkor.

Information om de produkter som är tillgängliga för köp (inklusive pris) finns angiven på Wasserman Medic Shop. Wasserman Medic Shop vidtar alla rimliga ansträngningar för att säkerställa att information, produktbeskrivningar och priser som finns på Wasserman Medic Shop är korrekta vid tidpunkten då den relevanta informationen läggs upp på Wasserman Medic Shop. Även om vi försöker hålla Wasserman Medic Shop så aktuell som möjligt, kan det hända att den information som visas vid en särskild tidpunkt inte alltid återspeglar det aktuella läget precis i det ögonblick du gör en beställning. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar på sidan.

    Varukorg